Médiatulajdonosok

Itt az ideje, hogy tőkét kovácsoljon abból, amibe már annyi időt és energiát fektetett. Lehet weboldala egy népszerű blog, vagy egy kiterjedt portál, rendszerünkben a látogatói számára érdekes hirdetéseket talál. Pénzt kereshet átkattintásonként, a hirdetők oldalain történő regisztráció vagy vásárlások után. A kampányok megjelenítése oldalain kizárólag az Ön döntésén múlik.

Ahhoz, hogy weboldalán futtatni tudja partnereink kampányait, először regisztrálnia kell rendszerünkben. Ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Regisztrációját ügyfélszolgálatunk 24 órán belül ellenőrzi és létrehozzuk az Ön felhasználói fiókját.

Állítsa be, mely hirdetési felületein jelenítené meg a kiválasztott kampányokat. Banner, link, eDM és dinamikus doboz megoldások.

A hirdetési felületek beállítása után tetszőlegesen válogathat a hirdetői kampányok között és egy gombnyomással indíthatja el azokat az oldalain. A jutalék minden hónapban érkezik az Ön bankszámlájára.


Hasznos tippek

 • Hirdetési felületek

  Érdemes minél több hirdetési helyet bevonni a rendszerbe, így minden oldalletöltéssel pénzt kereshet. A kreatívok között a bannerek mellett, linkeket, eDM-et és egyéb megoldásokat is találhat.

 • Hasznos Tippek :: Átkattintás elévülés
  Átkattintás elévülés

  Rendszer felkészült a visszatérő látogatók nyomon követésére is. Amennyiben egy a Öntől érkező látogató csak későbbi időpontban regisztrál vagy akár többször vásárol a hirdető oldalán, a jutalék a későbbi tranzakciókból is megilleti Önt.

 • Hasznos Tippek :: Kampányválasztás
  Kampányválasztás

  Egy-egy hirdetési helyre több kampányt is befűzhet. A megjelenéseket súlyozással szabályozhatja. A kampányok hatékonyságát a statisztikákban is nyomon követheti. Amennyiben nem tud dönteni, a kiválasztásban rendszerünkre is bízhatja a döntést.

Miért hasznos?

 • Független statisztikai- és mérőrendszer.
 • 100% hirdetési jutalék.
 • Új hirdetők, értékes hirdetések az oldalain.
 • Bevételeket generálhat a szabad felületein.